Nieuw

Hattor Takman REX Mini Passieve-Actieve Voorversterker

1.200,001.850,00

Hattor Takman REX Mini Passieve-Actieve Voorversterker biedt uitzonderlijke waarde voor uw investering. Het belangrijkste verschil tussen de Mini Passive-Active Pre en The Big Ultimate passieve voorversterker is dat de laatste gebruikmaakt van twee mono verzwakkers, terwijl de Mini Passive-Active één stereo verzwakker heeft.

Afgezien hiervan gebruiken ze dezelfde hoogwaardige componenten en krijgen ze dezelfde aandacht voor detail. Het actieve model is schakelbaar tussen actief/passief met een versterkingsselectie van 3/6/9dB.

Bij Hattor worden producten uitsluitend op bestelling vervaardigd om verspilling te voorkomen, waardoor bij nabestellingen een levertijd van twee maanden ontstaat

Op voorraad

Productinformatie

Product: Hattor Takman REX Mini Passieve-Actieve Voorversterker
Kleur: Zwart

Productbeschrijving:

De Hattor Audio Mini Passive-Active Pre biedt een ongekende waarde voor uw investering. Het onderscheidt zich van The Big Ultimate passieve voorversterker doordat het een stereo verzwakker heeft, in tegenstelling tot de twee mono verzwakkers van The Big Ultimate. Voor de rest delen ze dezelfde hoogwaardige componenten en is er evenveel zorg besteed aan het detail.

Deze eenheid is verkrijgbaar als een standaard passieve voorversterker of met een high-performance OPAMP-buffer. De buffer is in deze opstelling praktisch onhoorbaar en stelt de Mini in staat om met gemak zeer complexe belastingen aan te drijven.

Dus als u van plan bent om meerdere transistorversterkers aan te sturen, zal de actieve versie van de voorversterker het vaak voorkomende probleem van een matig dynamisch bereik en slechte frequentierespons voorkomen. Uitgerust met de actieve functie kunt u met een afstandsbediening gemakkelijk wisselen tussen actief en passief en kiezen uit versterkingsniveaus van 3, 6 of 9 dB.

 

Cosmetische Beschrijving

Het design van de Hattor Audio’s Mini Passive-Active Pre is modern en strak, met een minimalistische esthetiek die zich richt op functionaliteit en gebruiksgemak. De voorversterker heeft een matzwarte afwerking die bijdraagt aan de elegante uitstraling.

Opvallend zijn de koelribben die niet alleen functioneel zijn voor de warmteafvoer, maar ook geïntegreerd zijn in het ontwerp, wat een uniek en herkenbaar uiterlijk geeft. Deze ribben bevatten subtiel het Hattor-logo, wat een extra vleugje klasse toevoegt en het merkbewustzijn versterkt.

De voorkant van het apparaat is eenvoudig en overzichtelijk, met goed zichtbare maar niet opdringerige labels voor de bronkeuze en volumeregeling. De grote draaiknoppen bieden een tactiele interactie die liefhebbers van traditionele hifi-apparatuur zullen waarderen. Het LED-display is helder en gemakkelijk af te lezen zonder afbreuk te doen aan het algehele ontwerp.

Het ontwerp van de afstandsbediening volgt dezelfde designfilosofie als de preamp zelf; het is slank en gebruikersvriendelijk, met een intuïtieve lay-out voor een naadloze bediening van alle functies van de voorversterker

Specificaties:

 • 64 stappen (1dB/stap)
 • Afstandsbediening voor alle functies
 • Aparte voeding
 • 3 ingangen en 2 uitgangen, vrij configureerbaar
 • Gebalanceerde XLR of single-ended RCA-versie beschikbaar
 • Constante ingangsimpedantie
 • Hoogwaardige connectoren
 • Beschikbare weerstanden: SMD Vishay, Takman REX of REY, AMRG Trans
 • Geen schakelgeluid
 • Ontworpen en handgemaakt in Polen

 

Functionele Aantekening:

Optionele OPamp actieve fase schakelbaar met de afstandsbediening. Drie versterkingsniveaus te selecteren: +3/6/9 dB

Inbegrepen:

 • 3 jaar garantie
 • koffer
 • voeding
 • afstandsbediening

Relevante producten

Nieuw
Vloerstaanders

7.498,00

Nieuw
Luidsprekers

5.998,00

Nieuw
Luidsprekers

4.498,00

Nieuw
Monitoren

2.498,003.396,00