Occasion met TFA certificaat

Harman / Kardon HK 430 Receiver

450,00

De HK430 van Harman/Kardon, met zijn belofte “beloof minder, lever meer”, biedt een warm en helder geluid met een krachtige output van 2x 25 Watt in 8Ω, en kan dankzij de “Twin Power”-technologie moeiteloos speakers met lage impedantie aansturen. Dit model, met zijn kenmerkende groene verlichting en veelzijdigheid in muziekgenres, combineert hoogwaardig geluid met een strak design, ideaal voor de audiofiel die esthetiek en geluidskwaliteit hoog in het vaandel heeft.

Uitverkocht

Uitverkocht

Productinformatie

Productdetails:

Product: Harman / Kardon HK 430
Kleur: Zwart/aluminium

Productbeschrijving:

Bij het creëren van de HK430 streefde Harman/Kardon naar het principe: “beloof minder, lever meer.” Hun receivers staan bekend om hun warme, kristalheldere en krachtige geluid, waardoor ze erg gewild zijn. Hoewel het officiële uitgangsvermogen op 2x 25 Watt in 8Ω ligt, heeft de HK430 geen probleem met het aansturen van speakers die een uitdaging vormen door hun lage impedantie. Dit komt door de unieke “Twin Power”-techniek van Harman/Kardon, waarbij elk kanaal wordt voorzien van een eigen transformator en set elco’s. De sfeervolle groene verlichting van de FM-schaal brengt je terug naar die nostalgische ‘paradise by the dashboard light’ momenten, maar de HK excelleert ook bij het afspelen van klassieke en jazzmuziek. De HK430 is niet alleen een lust voor het oor, maar dankzij zijn strakke design ook een echte blikvanger. Een must-have voor de ware audiofiel die zowel kwalitatief geluid als esthetiek waardeert.

Cosmetische beschrijving:

– in nette conditie en met slechts enkele lichte gebruikssporen die nauwelijks opvallen

Functionele aantekeningen:

-Tijdens de recente onderhoudsbeurt zijn transistors vervangen, solderingen hersteld, potmeters en schakelaars gereinigd, en lampjes vernieuwd. De eindtrap is afgeregeld en na een grondige controle en duurtest

Specificaties:

• Specificaties Afstembereik: FM, MW
• Uitgangsvermogen: 25 watt per kanaal in 8Ω (stereo)
• Frequentierespons: 20 Hz tot 20 kHz
• Totale harmonische vervorming: 0,3%
• Dempingsfactor: 40
• Signaal-ruisverhouding: 65dB (lijn)
• Luidsprekerbelastingsimpedantie: 4Ω tot 16Ω
• Afmetingen: 432 x 368 x 140 mm
• Gewicht: 10,9 kg

Inbegrepen:

– 90 dagen garantie

Relevante producten

Occasion met TFA certificaat
Vloerstaanders

1.200,00

Occasion met TFA certificaat
Geïntegreerde versterkers

950,00

Occasion met TFA certificaat
CD-spelers

1.450,00

Occasion met TFA certificaat
Geïntegreerde versterkers

350,00