Nieuw

Yamaha A-S501 ToP-ART Versterker

Oorspronkelijke prijs was: €499,00.Huidige prijs is: €385,00.

De Yamaha A-S501 ToP-ART Versterker staat voor heldere geluidskwaliteit en stijlvol design, met 85W vermogen per kanaal en een uitgebreide frequentierespons. Voorzien van digitale ingangen, een solide aluminium frontpaneel, en een compact formaat, levert het toestel een nauwkeurige geluidsweergave. Inclusief afstandsbediening en 12 maanden garantie.

Uw pakket wordt binnen 3 werkdagen verzonden.

Uitverkocht

Uitverkocht

Productinformatie

Productdetails:

Product: Yamaha A-S501 ToP-ART Versterker
Kleur: Zilver

Productbeschrijving:

De Yamaha A-S501 versterker is een meesterwerk van audioprecisie, functionaliteit en elegant design. Voorzien van ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology) biedt dit apparaat een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, waardoor zelfs de fijnste details in de muziek tot leven komen met een uitgangsvermogen van 85 watt per kanaal in een 8Ω stereo configuratie.

Digitale apparatuur zoals audio streamers en televisies kunnen eenvoudig worden aangesloten via de digitale coaxiale of optische ingangen. Het verfijnde, strakke uiterlijk met een massief aluminium frontpaneel maakt het een stijlvolle toevoeging aan elke audio-setup.

De Pure Direct Mode benadrukt de absolute geluidspuurheid voor de audiofielen, terwijl de variabele loudness regeling persoonlijke voorkeuren faciliteert. Dit wordt aangevuld met eersteklas vergulde luidsprekeraansluitingen, meerdere RCA-ingangen en een uitgebreid scala aan connectiviteitsmogelijkheden.

Cosmetische beschrijving:

Dit demomodel van de Yamaha A-S501 versterker verkeert in uitstekende staat en is nauwelijks te onderscheiden van nieuw. Het toestel heeft zorgvuldig in onze showroom gestaan en toont minimale gebruikssporen. Het elegante aluminium frontpaneel is onbeschadigd en behoudt zijn oorspronkelijke glans en duidelijke markeringen. Alle knoppen en aansluitingen zijn intact en functioneren als nieuw. Dit model biedt de esthetische kwaliteit en de betrouwbare prestaties die u verwacht van een nauwelijks gebruikte, hoogwaardige versterker.

Functionele aantekeningen:

Dit demomodel van de Yamaha A-S501 is uitgebreid getest en functioneert volledig naar behoren. Alle functies zijn grondig geïnspecteerd en werken exact zoals verwacht van een nieuw apparaat.

Specificaties:

– Vermogen (per kanaal): 85 W bij 8Ω (stereo)
– Frequentierespons: 10 Hz – 100 kHz
– Totale harmonische vervorming (THD): 0.019%
– Dempingsfactor: 240
– Ingangsgevoeligheid: 3mV (MM), 200mV (lijn)
– Signaal-ruisverhouding: 82dB (MM), 99dB (lijn)
– Kanaalscheiding: 50dB (lijn)
– Uitgangsvermogen: 200mV (lijn)
– Digitale ingangen: coaxiaal, optisch
– Afmetingen: 435 x 151 x 387 mm
– Gewicht: 10.3 kg
– Toebehoren: afstandsbediening
– Jaar van uitgave: 2014

Inbegrepen:

– Afstandsbediening
– Originele doos
– 12 maanden garantie

Relevante producten

Occasion met TFA certificaat
Vloerstaanders

1.200,00

Occasion met TFA certificaat
Geïntegreerde versterkers

950,00

Occasion met TFA certificaat
CD-spelers

1.450,00

Occasion met TFA certificaat
Geïntegreerde versterkers

350,00