Occasion met TFA certificaat

Accuphase P-11

Oorspronkelijke prijs was: €2.870,00.Huidige prijs is: €2.450,00.

De Accuphase P-11 High-End Eindversterker, een vintage eindversterker uit 1989, staat bekend om zijn geavanceerde techniek en hoogwaardige componenten. Met een 3-parallel push-pull uitgangstrap en MOSFET in de aandrijftrap, biedt het indrukwekkende technische specificaties. De P-11 levert 120 W per kanaal (8 ohm) in stereo en 340 W in brug mono-modus. Het heeft een directe verbindingssysteem en volledig gebalanceerde ingangen, resulterend in uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Uw pakket wordt binnen 3 werkdagen verzonden.

Uitverkocht

Uitverkocht

Productinformatie

Productdetails

Product: Accuphase P-11 High-End Eindversterker
Kleur: Accuphase Goud

Productbeschrijving

De Accuphase P-11 is een vintage hoogwaardige eindversterker die in 1989 in Japan werd uitgebracht, tijdens de “Gouden Eeuw” van Japanse audioapparatuur van hoge kwaliteit. Dit toestel staat bekend om zijn hoogst geavanceerde schakelingstechniek en de hoge kwaliteit van de gebruikte componenten.

Cosmetische beschrijving

De staat van de versterker is zeer goed met minimale gebruikssporen en wat kleine verkleuringen bovenop als je goed kijkt, passend bij de leeftijd. Al onze gebruikssporen zijn goed gefotografeerd om de staat zo transparant mogelijk weer te geven.

Functionele aantekeningen

De versterker beschikt over een mono-modus die gebruikt kan worden voor een hogere uitvoer. Het apparaat heeft een directe verbindingssysteem en volledig gebalanceerde ingangen. De geluidskwaliteit is zonder meer uitzonderlijk.

Specificaties

  • Nominaal uitgangsvermogen: 120 W per kanaal (8 ohm) in stereo, 340 W per kanaal in brug mono-modus (8 ohm)

Inbegrepen

  • 90 dagen garantie

Relevante producten

Occasion met TFA certificaat
Vloerstaanders

1.200,00

Occasion met TFA certificaat
Geïntegreerde versterkers

950,00

Occasion met TFA certificaat
CD-spelers

1.450,00

Occasion met TFA certificaat
Geïntegreerde versterkers

350,00