Over Taste for Audio

waar passie voor geluid, duurzaamheid en service samenkomen

Jong en snelgroeiend

Als jong en snelgroeiend bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in zowel de verfijnde wereld van zorgvuldig geselecteerde Hi-Fi als het aanbieden van splinternieuwe, exclusieve merken. Onze collectie bevat een bijzondere selectie van high-end audio, aantrekkelijke mainstream deals en een unieke verzameling vintage parels. We zijn trots op ons assortiment, dat bestaat uit merken die met liefde, vakmanschap en precisie hun apparatuur vervaardigen.

Service

Service staat bij ons, jonge en enthousiaste, team hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om elke klant een luisterervaring van topniveau te bieden. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te adviseren, of u nu op zoek bent naar dat ene specifieke product of meer wilt weten over vernieuwing in de wondere wereld van audio.

Hifishark

Erkende samenwerking met Hifishark

Collectie

Bij Taste for Audio vindt u een uitgebreide selectie van exclusieve, high-end merken zoals Accuphase, Mark Levinson, Musical Fidelity, Neotech, Wadia, Sonus faber, enzovoort, evenals scherp geprijsde acties van populaire mainstream merken. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste releases van topmerken, klassiekers uit de vintage periode, of de verfijnde klank van high-end apparaten, bij Taste for Audio bent u aan het juiste adres voor diverse audioproducten.

Duurzaamheid

Duurzaamheid zit in ons DNA. Bij nieuwe apparaten kiezen we voor producenten die ‘buildto last’ en hun apparaten zo bouwen dat ze lang mee gaan.

Onze mainstream deals houden goede producten in de markt die misschien een allerlaatste kleine vernieuwing missen.

En in ons occasion-aanbod verlengen we de gebruikscyclus van mooi gemaakte apparaten door ze zorgvuldig te testen en te servicen en u de zekerheid te bieden van ons Taste For Audio-certificaat. (Zie de High five van het TFA-certificaat)

De waardering van tasteforaudio.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 7 reviews.