Nieuw

Neotech Grand Interlink 

950,002.550,00

De technologie van Neotech is zeer verschillend in vergelijking met de traditionele methode van het gebruik van een gekoelde mal om zuiver koper te produceren. In plaats daarvan gebruikt Neotech een verwarmde mal in één doorlopend proces om hun zuivere enkelvoudig gekristalliseerde koper te produceren.

In nabestelling, verwachte levertijd 1 tot 2 weken. Mocht het langer duren, dan nemen we contact met u op.

Productinformatie

Productdetails

Product: Neotech Grand interlink
Kleur: Zwart

Productbeschrijving

De Neotech Grand 1 Meter Interconnect Cable staat bekend om zijn unieke vervaardigingsmethode en uitzonderlijke geluidskwaliteit. Neotech gebruikt een verhitte mal in één continu proces om hun zuiver enkelvoudig gekristalliseerd koper te produceren, in tegenstelling tot de traditionele methode van een gekoelde mal. Dit resulteert in een superieure geleiding en superieure geluidskwaliteit.

Cosmetische beschrijving

De kabel heeft een strakke zwarte afwerking met een robuuste polyvinylchloride buitenmantel, waardoor het zowel stijlvol als duurzaam is.

Functionele aantekeningen

De kabel kenmerkt zich door zijn rechthoekige UP-OCC koperen geleider met individuele Teflon isolatie, QUAD structuur (2 rechthoekige + 2 strengen), PTFE tape en sleeving van PP en nylon vlechtwerk. Dit alles draagt bij aan zijn uitzonderlijke prestaties en geluidskwaliteit.

Specificaties

– Rechthoekige UP-OCC Koperen Geleider
– Individuele Teflon Isolatie
– QUAD Structuur (2 Rechthoekige + 2 Strengen)
– Polyvinylchloride Buitenmantel
– PTFE Tape
– Sleeving (PP en Nylon Gevlochten)
– Buitendiameter: 9.0 mm

Inbegrepen

 

Relevante producten

Occasion met TFA certificaat
Occasion met TFA certificaat
Bronnen

1.150,00

Occasion met TFA certificaat
Monitoren

495,00