Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tasteforaudio.nl of door het herroepingsformulier in te vullen en ingevuld aan ons terug te mailen. Bij het aanmelden van uw retour ontvangt u instructies over de verpakking en over verzekerde verzending waaraan u zich dient te houden om uw recht op terugbetaling te behouden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitzonderingen op het herroepingsrecht

Buiten het herroepingsrecht vallen op specificatie gemaakte bestellingen producten, zoals producten met speciaal bestelde, unieke kleurstellingen en op lengte gemaakte bekabeling of apparaten met specificatiekeuzes. De koop van een dergelijk product is na succesvolle betaling dan ook definitief.

De waardering van tasteforaudio.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 7 reviews.