De compromisloze kwaliteit van Sonus Faber

Sonus Faber, opgericht in 1983 in Italië, staat wereldwijd bekend om zijn vakmanschap en toewijding aan de hoogste kwaliteit in audiotechnologie. Het merk combineert klassieke Italiaanse esthetiek met geavanceerde akoestische engineering, wat resulteert in luidsprekers die niet alleen uitmuntende geluidsprestaties leveren, maar ook als kunstwerken beschouwd kunnen worden. Elke Sonus Faber luidspreker is met de hand vervaardigd, waarbij de nadruk ligt op natuurlijke materialen zoals hout, leer en metaal, wat zorgt voor een ongeëvenaarde visuele en auditieve ervaring.

Sonetto G2 Collection: Waar Kunst en Geluid Samenkomen

De Sonetto G2 Collection belichaamt de kernwaarden van Sonus Faber: elegantie, vakmanschap en compromisloze geluidskwaliteit. Deze lijn luidsprekers is ontworpen om een brug te slaan tussen de traditie van Italiaans ambacht en moderne audiotechnologie.

Kenmerken van de Sonetto G2 Collection

De Sonus Faber Sonetto V G2 is de middelste vloerstaander uit de tweede generatie Sonetto luidsprekers van Sonus Faber. Deze luidspreker profiteert van nieuwe technieken uit de toplijn, Suprema, en bevat een aantal nieuwe ontwikkelingen. Zo heeft de nieuwe G2-serie een verstevigde vloerplint gekregen, wat niet alleen voor meer stabiliteit zorgt, maar ook voor een vloeiendere weergave van lage frequenties. Een nieuw intern kastontwerp zorgt ervoor dat de units minder last van elkaar hebben, wat resulteert in een helderder en zuiverder geluid.

1. Design: Met hun slanke en verfijnde ontwerp passen de Sonetto G2 luidsprekers perfect in elk interieur. De behuizing is vervaardigd uit hoogwaardig hout en afgewerkt met prachtige fineerlagen, beschikbaar in verschillende kleuren om aan diverse smaakvoorkeuren te voldoen.

2. Akoestische Prestaties: De Sonetto G2 luidsprekers zijn uitgerust met de Camelia middentoner uit de Suprema topserie, wat zorgt voor een mooi geluidsbeeld en een indrukwekkende basweergave. De zijden dome tweeter zorgt voor een ongerepte en gedetailleerde weergave van hoge frequenties, wat de rijke en evenwichtige luisterervaring compleet maakt.

3. Innovatie: De Sonetto G2-serie maakt gebruik van technologieën die zijn afgeleid van Sonus Faber’s high-end series, zoals de Olympica en Homage lijnen. De luidsprekers bevatten luitvormige ontwerpen, een iconisch Sonus Faber designelement dat esthetische elegantie combineert met high-fidelity geluid en optimale geluidsspreiding voor een meeslepende luisterervaring.

4. Materialen: Door gebruik te maken van de akoestische eigenschappen van kurk, verbeteren de luidsprekers de resolutie van de middenhoge frequenties en de natuurlijke geluidskwaliteit. De hoogwaardige houten kasten zijn uitgebreid met een nieuwe betonnen voet voor superieure stabiliteit en betere trillingsdemping.

Lumina Collection: Toegankelijkheid zonder Compromissen

De Lumina Collection is ontworpen om de unieke Sonus Faber ervaring toegankelijk te maken voor een breder publiek. Deze lijn combineert betaalbaarheid met de kenmerkende geluidskwaliteit en het stijlvolle design waar Sonus Faber om bekend staat.

De waardering van tasteforaudio.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.