Occasion met TFA certificaat

NAD C368 Hybrid Digital DAC/Amplifier met MDC BluOS 2

Oorspronkelijke prijs was: €1.698,00.Huidige prijs is: €750,00.

De C 368 brengt alle elementen van een top-presterend muzieksysteem bij elkaar; muziekbronnen uit het verleden, heden en de toekomst zijn aan te sluiten en de versterker zal uw luidsprekers elke nuance van muzikaal detail onthullen. Deze geavanceerde versterker bevat een groot aantal technologische doorbraken ontwikkeld door NAD. Dit is mede mogelijk doordat zij al tientallen jaren betaalbare ultra-high performance audio componenten hebben gemaakt.

Uw pakket wordt binnen 3 werkdagen verzonden

Uitverkocht

Uitverkocht

Productinformatie

Productdetails

Product: NAD C368 Hybrid Digital DAC/Amplifier met MDC BluOS 2
Kleur: Zwart

Productbeschrijving

De NAD C368 is een veelzijdige en krachtige hybride digitale DAC/versterker die moderne technologie combineert met klassiek vakmanschap. Uitgerust met het MDC BluOS 2-module, staat de C368 garant voor een superieure geluidservaring, ondersteund door high-definition netwerk-streaming, inclusief MQA-ondersteuning via de BluOS-app. Het apparaat biedt een breed scala aan aansluitmogelijkheden, waaronder coaxiale en optische digitale ingangen, analoge lijningangen en een MM-phono-ingang, samen met Bluetooth-functionaliteit voor draadloos streamen. Met een krachtige uitgangsvermogen en een uitstekende signaal-ruisverhouding biedt de C368 een rijke, gedetailleerde en ruimtelijke luisterervaring.

Cosmetische beschrijving

Het apparaat is in prachtige staat met minimale gebruikssporen, die duidelijk op de foto’s zijn aangegeven. Het ontwerp van de C368 straalt een subtiele elegantie uit, passend in elke moderne luisterruimte.

Functionele aantekeningen

De NAD C368 levert een indrukwekkend geluid, gekenmerkt door zijn warmte, dynamische kracht en helderheid, zonder enige vorm van vervorming. Of je nu luistert naar high-res muziekbestanden, vinyl, of streamt via Bluetooth, de C368 behandelt elk formaat met gemak en precisie. De meegeleverde BluOS-module maakt integratie in een multi-room setup mogelijk, voor een naadloze luisterervaring door het hele huis.

Specificaties

  • Uitgangsvermogen: 80W per kanaal in 8 Ohms, met dynamische power van 120W in 8 Ohms tot 250W in 2 Ohms.
  • THD: <0.03%
  • Signaal-ruisverhouding: >98dB
  • Frequentierespons: ±0.3dB (20Hz-20kHz)
  • Aansluitingen: Inclusief coaxiale en optische digitale ingangen, analoge lijningangen, MM phono-ingang, en meer.
  • Afmetingen: 435 x 100 x 390mm
  • Gewicht: 7.8kg

Inbegrepen

  • 90 dagen garantie
  • Afstandsbediening

Relevante producten

Nieuw
Vloerstaanders

7.498,00

Nieuw
Luidsprekers

5.998,00

Nieuw
Luidsprekers

4.498,00

Nieuw
Monitoren

2.498,003.396,00