Occasion met TFA certificaat

Antelope Audio Zodiac DAC – 64 BIT

800,00

Drijvende kracht achter Antelope is de eigenzinnige ontwerper Igor Levin. Levin is de man achter de legendarische aardsync (de-jitter generator). Met deze apparatuur werd o.a de muziek van titanic en gladiator gemastered. Antelope is in de pro-audio wereld dan ook zeker geen onbekende en hun kracht en aandachtspunten liggen voornamelijk bij de mastering van muziek door middel van zeer hoogwaardige en uiterst nauwkeurige masterklokken. 64 Bit word geleverd met voeding.

Uw pakket wordt binnen 3 werkdagen verzonden.

Uitverkocht

Uitverkocht

Productinformatie

Productdetails:

Product: Antelope Audio Zodiac DAC – 64 BIT
Kleur: Zilver

Productbeschrijving:

Ervaar de uitzonderlijke audiokwaliteit en precisie die Antelope Audio biedt met hun state-of-the-art DAC. Dit apparaat is een toonbeeld van Igor Levin’s vernieuwende design, die bekend staat om zijn revolutionaire Aardsync technologie, welke werd gebruikt bij de mastering van de soundtracks voor gerenommeerde films als “Titanic” en “Gladiator”. Antelope is een begrip in de pro-audio wereld, met name vanwege hun expertise in audio mastering en hun toewijding aan kwaliteit door middel van hun superieure en uiterst accurate DAC-technologie.

Cosmetische beschrijving:

De DAC verkeert in uitstekende conditie met nauwelijks waarneembare sporen van gebruik. Elk aspect is zorgvuldig vastgelegd op foto, zodat de staat van het apparaat transparant is en u met volledige gemoedsrust kunt aanschaffen.

Functionele aantekeningen:

Dit 64-bits apparaat presteert zonder enige mankementen en wordt geleverd met een voeding, klaar om geïntegreerd te worden in uw audioketen.

 

Inbegrepen:

– Antelope Audio DAC
– Voeding
– 90 dagen garantie

 

Relevante producten

Occasion met TFA certificaat
Occasion met TFA certificaat
Bronnen

1.150,00

Occasion met TFA certificaat
Monitoren

495,00