Occasion met TFA certificaat

Wadia 23 CD-Speler

1.450,00

De Wadia 23 CD-Speler is een verfijnde, high-end zwarte CD-speler, geroemd om zijn superieure audioprestaties en aandacht voor detail. Deze CD-speler verkeert in uitstekende conditie met slechts minimale gebruikssporen. Hij beschikt over een robuust CD-transportmechanisme en biedt zowel gebalanceerde (XLR) als ongebalanceerde (Cinch) analoge uitgangen, naast meerdere digitale uitgangen. Het apparaat, met een breedte van 35 cm, wordt geleverd met een afstandsbediening en 90 dagen garantie. De Wadia 23 is de perfecte combinatie van kwaliteit, functionaliteit en elegant design, waardoor het een uitstekende keuze is voor audiofielen die op zoek zijn naar een uitzonderlijke luisterervaring.

Uw pakket wordt binnen 3 werkdagen verzonden.

Uitverkocht

Uitverkocht

Productinformatie

Productdetails

Product: Wadia 23 CD-Speler
Kleur: Zwart

Productbeschrijving

De Wadia 23 is een high-end zwarte CD-speler die de compromisloze benadering van audioprestaties vertegenwoordigt, kenmerkend voor het merk Wadia. Deze CD-speler is niet alleen ontworpen voor superieure geluidskwaliteit, maar ook met een oog voor detail en functionaliteit.

Cosmetische Beschrijving

In prachtige staat met minimale gebruikssporen, die zorgvuldig op onze foto’s zijn vastgelegd. De elegante grijze afwerking draagt bij aan de esthetische uitstraling van dit hoogwaardige apparaat.

Functionele Aantekeningen

De Wadia 23 biedt een robuust en nauwkeurig CD-transportmechanisme, wat essentieel is voor minimale trillingen en een optimale uitlezing van de schijf. Het apparaat beschikt over zowel gebalanceerde (XLR) als ongebalanceerde (Cinch) analoge uitgangen, en diverse digitale uitgangen: 1 x ST lichtgeleider, 1 x BNC (ook Cinch via adapter), 1 x optische Toslink, en 1 x AES/EBU (XLR). Dit zorgt voor uitzonderlijke veelzijdigheid en compatibiliteit met verschillende audiosystemen.

Specificaties

Afmetingen: 35 cm breed
Inclusief originele gebruiksaanwijzing

 

Inbegrepen

Afstandsbediening
90 dagen garantie

 

Relevante producten

Occasion met TFA certificaat
Geïntegreerde versterkers

825,00

Occasion met TFA certificaat
Geïntegreerde versterkers

1.150,00

Occasion met TFA certificaat
Versterkers

795,00

Occasion met TFA certificaat