Nieuw

AudioQuest: PowerQuest 2

Oorspronkelijke prijs was: €260,00.Huidige prijs is: €185,00.

De AudioQuest PowerQuest 2 is een geavanceerde power conditioner die ontworpen is om de audio- en video-entertainmentervaring te verbeteren. Het apparaat is speciaal ontwikkeld om ruis en vervorming te verwijderen, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de systeemprestaties. Deze power conditioner onderscheidt zich door zijn hoogwaardige stroomfiltratie en bescherming tegen overspanning zonder de apparatuur te beschadigen.

 

Uw pakket wordt binnen 3 werkdagen verzonden.

Uitverkocht

Uitverkocht

Productinformatie

Productdetails

Product: AudioQuest PowerQuest 2 Power Conditioner
Kleur: Zwart

Productbeschrijving

Verhoog de kwaliteit van je audiovisuele beleving met de PowerQuest 2 van AudioQuest. Deze geavanceerde stroomfiltertechnologie elimineert meer achtergrondruis en vervorming dan standaard stroomconditioners, wat leidt tot merkbaar betere prestaties van je apparatuur. De PowerQuest 2 onderscheidt zich van gewone overspanningsbeveiligers door het risico op schade door overspanningsonderdrukking te minimaliseren, en houdt zo je apparaten in optimale staat.

Het ontwerp van de PowerQuest 2 is gestroomlijnd en voorzien van een stevige standaard, ideaal voor plaatsing achter meubels. De netsnoeren worden direct verbonden met de AC-uitgangen aan de bovenkant, wat de installatie vergemakkelijkt. Als je liever voor montage op een plank kiest, kan de standaard simpel worden verwijderd voor toegang tot alle zes de stopcontacten. Het leveren van schone stroom aan je audiovisuele systeem is nog nooit zo simpel en handig geweest.

 

 

Functionele aantekeningen

  • Biedt een high-current outlet voor krachtige apparatuur en een speciaal gefilterde plug voor 4K/8K televisies.
  • Ideaal voor het verbeteren van beeld- en geluidskwaliteit, met een slank profiel voor eenvoudige montage achter kasten of op een plank.

Specificaties

  • 6 AC-uitgangen: 1x 4K/8K video-geoptimaliseerd lineair filter, 1x High-Current, 4x lineair filter
  • Inclusief een custom-made AudioQuest power cord met een 3×14 awg rating
  • Voorzien van een aan/uit-schakelaar en resetknop voor extra bescherming​​​​.

Inbegrepen

  • 12 maanden garantie

 

Relevante producten

Occasion met TFA certificaat
Geïntegreerde versterkers

825,00

Occasion met TFA certificaat
Geïntegreerde versterkers

1.150,00

Occasion met TFA certificaat
Versterkers

795,00

Occasion met TFA certificaat