Atoll N100 Signature

1.250,00

De Atoll N100 Signature geïntegreerde versterker biedt diverse toepassingsmogelijkheden: hij kan gebruikt worden als geïntegreerde versterker, maar ook als voor- of eindversterker. Bovendien zijn er optionele DAC-modules beschikbaar om de functionaliteit uit te breiden.

4 tot 20 dagen levertijd.

Productinformatie

Productdetails

Product: Atoll N100 Signature
Kleur: Zwart / zilver

Productbeschrijving:

De Atoll N100 Signature is een hoogwaardige geïntegreerde versterker van de gerenommeerde Franse fabrikant Atoll Électronique. Deze versterker combineert uitstekende audioprestaties met een stijlvol en compact ontwerp, waardoor het een ideale keuze is voor audiofielen met beperkte ruimte.

Let op: optionele DAC-modules zijn niet standaard inbegrepen. Neem contact met ons op als u een van deze modules wilt toevoegen aan uw N100 Signature.

Cosmetische beschrijving:
Met zijn slanke behuizing en minimalistische design past de Atoll N100 Signature perfect in elke moderne woonruimte. De versterker is verkrijgbaar in klassiek zwart of elegant aluminium wit, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elke audiosetup.

Functionele aantekeningen:
De N100 Signature biedt niet alleen indrukwekkende geluidsprestaties, maar ook veelzijdige functionaliteiten. Standaard wordt de versterker geleverd zonder ingebouwde Bluetooth of phono-ingangen. Echter, optionele DAC-modules zijn beschikbaar voor degenen die extra functionaliteit wensen. Neem contact met ons op als u een van deze modules wilt toevoegen aan uw N100 Signature.

 

Specificaties:

  • Vermogen: 120W bij 8Ω, 200W bij 4Ω
  • Opbouw: Twee monotrappen met 2 ringkerntransformatoren van 340VA
  • Audiotrappen: MKP Mundorf afgeschermde condensatoren, bipolaire symmetrische trappen met discrete componenten in pure klasse A
  • Optionele DAC: Bluetooth receiver, Coaxial Inputs (24Bits/192kHz), Optical Inputs (24Bits/192kHz), USB-B Input (PCM & DSD)
  • Optionele Phono-trappen: P100 (set as MM or MC) / P50 (MM)
  • Kleuren: Zwart, Aluminium wit
  • Afstandsbediening: Inbegrepen

Relevante producten

Occasion met TFA certificaat
Vloerstaanders

1.200,00

Occasion met TFA certificaat
Geïntegreerde versterkers

950,00

Occasion met TFA certificaat
CD-spelers

1.450,00

Occasion met TFA certificaat
Geïntegreerde versterkers

350,00