Nieuw

Atoll MS120

1.450,00

Demo klaar in onze winkel,

Atoll stapt met de MS 120 behendig in de wereld van streaming en high-definition digitale muziek, verpakt in een elegant en compact design. Dit toestel is uitgerust om een breed scala aan populaire digitale bestandsformaten, inclusief FLAC, WAV en ALAC tot 24 bit / 192 kHz, moeiteloos af te spelen. De bediening is intuïtief via een speciaal ontworpen app voor zowel iOS- als Android-toestellen. Geïntegreerd met HiRes-audiodiensten zoals Qobuz en Tidal, naast Spotify en Deezer, biedt de MS 120 een rijke en naadloze luisterervaring.

4 tot 20 dagen levertijd.

Productinformatie

Productdetails

  • Product: Atoll MS120 Streamer
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en natuurlijk aluminium

Productbeschrijving

De Atoll MS120 is een veelzijdige streamer die past bij de hedendaagse wensen op het gebied van digitale muziek. Met een compact design is hij uitgerust om een hoogwaardige audiobeleving te bieden via verschillende bronnen zoals netwerkstreams, USB-drives, harde schijven, Bluetooth en internetradio. De MS120 integreert naadloos met streamingdiensten en kan bestanden afspelen over uw netwerk. Het dient ook als een preamplifier, uitgerust met een hoogwaardige DAC die PCM tot 24 bits/192 kHz en DSD64 en DSD128 kan verwerken.

Cosmetische beschrijving

Met een voorpaneel van 4 mm geborsteld aluminium en een duidelijk 5-inch TFT LED kleurenscherm, biedt het apparaat een elegante toevoeging aan elk audiosysteem.

Functionele aantekeningen

Dit model biedt een discrete component preamp stage in pure klasse A zonder negatieve feedback, en heeft een analoge volumeregeling met schakelbare weerstanden die kan worden omzeild voor pure signaaloverdracht.

Specificaties

  • Burr-Brown PCM1796 DAC
  • Dynamisch bereik en signaal-ruisverhouding van 123 dB
  • Verzorgt ‘gapless’ afspelen en het maken van afspeellijsten
  • Bestandsondersteuning voor FAT32, NTFS, EXT2/3/4 via USB-A
  • Inclusief ATOLL ‘streamer’ afstandsbediening
  • Afmetingen: 320×210×94 mm
  • Gewicht: 3 Kg

Voor het streamen van audio biedt de MS120 toegang tot diensten zoals Qobuz, Tidal, Spotify en meer. De gebruiker kan profiteren van deze diensten door de ATOLL Signature-app op Android of iOS te gebruiken.

 

Relevante producten

Occasion met TFA certificaat
Luidsprekers

2.350,00

Occasion met TFA certificaat
CD-spelers

1.000,00

Occasion met TFA certificaat
Draaitafels

2.901,003.550,00

Occasion met TFA certificaat
Eindversterkers

1.900,00

Uitverkocht